menu

Side-events

Wilt u, naast een locatie voor uw congres, ook graag teambuilding-activiteiten in uw programma? Dat kan! Wij werken nauw samen met SOS Events. 

SOS Events

Ieder event tot een onvergetelijke belevenis maken. Dat is ons doel. SOS Events verzorgt al meer dan 20 jaar de meest uiteenlopende business-events op de Veluwe. Onze missie? Sfeer=Beleven=Herinneren. Of het nu gaat om een relatiedag voor uw beste klanten, een workshops tijdens een lange vergadersessie, een teambuilding sessie met diepgang of een bedrijfsuitje met collega's… SOS Events regelt het voor u! Activiteiten voor grote groepen organiseren? Ook dat is geen probleem. 

Vergaderbreaks ter ontspanning

Een leuke workshop of clinic is een originele manier om een (lange) vergadersessie te onderbreken. Even samen de gedachten verzetten om er op een later tijdstip weer vol tegenaan te kunnen. Actief, fun, leerzaam of sportief. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld samen djembé spelen onder begeleiding van Nederlands kampioen percussie. Een geweldige groepsactiviteit tot wel 400 personen. Of kruip eens in de huid van een roemruchtige strijder en leer een edele sport als boogschieten. Wie schiet de hoogste score en komt als winnaar uit de strijd?

Teambuilding met meerwaarde

Heeft uw team aansturing, verandering of stimulans nodig? SOS Events verzorgt samen met diverse professionele trainers teambuilding met meerwaarde. Geen zware trainingssessies, maar een prettige en ontspannen mix van theorie en praktijk. Tijdens praktijkgerichte opdrachten spiegelen we het huidige gedrag van uw team. Op die manier brengen we knel- en verbeterpunten in beeld en maken we verandering mogelijk. Thema’s als samenwerken, vertrouwen en communicatie worden op een leuke en leerzame manier behandeld. En individuele en teamkwaliteiten worden ontdekt. Teambuilding kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk.

SOS Events ontzorgt

Op bijna elke locatie op de Veluwe kunnen wij activiteiten voor u verzorgen. Ideaal als u al een locatie heeft geregeld! Weet u nog niet waar de bijeenkomst plaatsvindt? Dan adviseren wij u graag over de mooiste en unieke locaties in Apeldoorn en omgeving. Kijk voor meer informatie op www.sos-events.nl.