menu

Over ons

Apeldoorn Congresstad is een initiatief van samenwerkende ondernemers. Deze congres professionals denken graag met u mee over de beste locaties voor uw congres en een passend programma. Samen maken we uw evenement tot een groot succes. Niet alleen voor kleine congressen, maar ook voor grote, meerdaagse congressen van 50 tot 5.000 deelnemers.

SAVE THE DATE - Expeditie Apeldoorn '19 

Apeldoorn neemt congres- en meetingplanners ook dit jaar weer mee op ‘expeditie’. Deze keer doen we het echt anders. Zet 5 september 2019 alvast in je agenda. Deze expeditie wil je niet missen!


Adviseren en organiseren
Via ons is alles met één belletje of mailtje geregeld. Van meeting met diner tot symposium of evenement met overnachting. Wij adviseren, inspireren en organiseren samen met u een event waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Wilt u een congres of evenement op één of meerdere locaties? Met overnachting en vertier eromheen? Met teambuilding-activiteiten of een programma voor meegereisde familieleden? Het kan allemaal in Apeldoorn Congresstad. 

Beleving staat in Apeldoorn voorop! Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van kennis delen en actief met elkaar bezig zijn zorgt voor meer inspiratie en verbinding.  Een meerdaags verblijf geeft uw gasten ook de gelegenheid om te genieten van alles wat Apeldoorn en de omgeving heeft te bieden.


Laat uw gegevens achter. Dan neemt Bianca Cuperus contact met u op.