menu

Over ons

Apeldoorn: dé congresstad van Nederland 
Groen & Royaal

Op zoek naar een locatie voor een (meerdaags) congres, meeting, bedrijfsuitje of event in Apeldoorn? Wij helpen je graag verder! Want met ons brede aanbod aan locaties, zit er altijd een geschikte locatie bij voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Anouk van Apeldoorn Partners - Congressen kent de stad als geen ander en helpt je dan ook graag met:

  • Meedenken en adviseren over de best passende locaties
  • Opvragen van beschikbaarheid en offertes, plaatsen van opties
  • Advies en reserveringen voor het hele programma, zoals overnachting, diner, teambuilding en activiteiten
  • Een site-visit bij één of meerdere locaties

En dat allemaal kosteloos, om jouw zakelijk evenement tot een succes te maken!

Waarom Apeldoorn?

De centrale ligging in Nederland, de perfecte combinatie van een stedelijke omgeving met de natuur van de Veluwe en het aanbod van inspirerende locaties maken Apeldoorn tot een ideale uitvalsbasis. Duurzaam vergaderen, moderne faciliteiten, service op topniveau en volop overnachtingsmogelijkheden; je bent in Apeldoorn aan het juiste adres.

In en rondom Apeldoorn bevinden zich een groot aantal karakteristieke en bijzondere locaties die geschikt zijn voor zakelijke evenementen. Veel van deze locaties kennen een lange historie met het Koninklijk huis, maar ook vind je er bijvoorbeeld historisch zendstation Radio Kootwijk, het industriële terrein van de voormalige Zwitsal fabriek, multifunctioneel sportcomplex Omnisport en het duurzame congrescentrum van de Apenheul. 

Klik hier voor de brochure van Apeldoorn Congresstad