menu

Now Boarding

Apeldoorn: Now Boarding is een uniek programma voor meeting- en eventplanners.

Apeldoorn is dé congresstad van Nederland. Waarom? Nergens anders vindt u zoveel verrassende locaties bij elkaar. Uw congres of event tussen de apen, in een wielerbaan, paleistuin of pretpark? Kom maar op!

De bijzondere congreslocaties liggen redelijk dicht bij elkaar, zodat uw congresprogramma gemakkelijk op meerdere locaties kan plaatsvinden. Daarnaast is Apeldoorn goed bereikbaar. En hoe kunnen we dat het beste laten zien? Vanuit de lucht natuurlijk!

Dit programma is exclusief voor meeting- en eventplanners, congresbureaus en andere bedrijven die serieuze interesse hebben in Apeldoorn voor een congres of evenement.


Wat houdt het programma in?

Door middel van een boardingpass wordt u met uw klant uitgenodigd voor een bijzondere vlucht over Apeldoorn, vanaf vliegveld Apeldoorn-Teuge. Vanuit de lucht  ziet u de verschillende unieke congreslocaties en de groene omgeving. Eenmaal weer aan de grond bezoekt u hoogst persoonlijk de locaties die het beste passen bij uw wensen, zodat u direct kennis kunt maken met de mensen en de mogelijkheden.

Heeft u interesse in Apeldoorn als locatie voor uw volgende congres of evenement? Reageer dan snel naar Bianca Cuperus van Apeldoorn Congresstad. Voor dit exclusieve programma is de beschikbaarheid beperkt.

Laat uw gegevens achter. Dan neemt Bianca Cuperus contact met u op.