menu

Now Boarding

Apeldoorn: Now Boarding is een uniek programma voor meeting- en eventplanners.

Apeldoorn is dé congresstad van Nederland. Waarom? Nergens anders vindt u zoveel verrassende locaties bij elkaar. Uw congres of event tussen de apen, in een wielerbaan, paleistuin of pretpark? Kom maar op!

De bijzondere congreslocaties liggen redelijk dicht bij elkaar, zodat jouw congresprogramma gemakkelijk op meerdere locaties kan plaatsvinden. Daarnaast is Apeldoorn goed bereikbaar. En hoe kunnen we dat het beste laten zien? Vanuit de lucht natuurlijk!

Dit programma is exclusief voor meeting- en eventplanners, congresbureaus en andere bedrijven die serieuze interesse hebben in Apeldoorn voor een congres of evenement.


Wat houdt het programma in?

Door middel van een boardingpass word je uitgenodigd voor een bijzondere vlucht over Apeldoorn, vanaf vliegveld Apeldoorn-Teuge. Vanuit de lucht zie je de verschillende unieke congreslocaties en de groene omgeving. Eenmaal weer aan de grond bezoek je hoogst persoonlijk de locaties die het beste passen bij je wensen, zodat je direct kennis kunt maken met de mensen en de mogelijkheden.

Overweegt je om jouw congres of event te laten plaatsvinden in Apeldoorn en heb je interesse in het programma Now Boarding? Neem dan contact met ons op. Voor dit exclusieve programma is beperkte beschikbaarheid.