menu

Inspiratietour Apeldoorn

Op donderdag 4 november organiseert Apeldoorn Congresstad een verrassende inspiratietour! We laten jullie graag zien wat er allemaal mogelijk is in royaal, groen en veelzijdig Apeldoorn. Wij hebben een mooi programma voor jullie samengesteld!

Klik hier om gelijk naar de inschrijfpagina te gaan. 

Datum 
De inspiratietour zal plaatsvinden op donderdag 4 november van 09.15-16.30 uur.

Doelgroep 
Iedereen die actief locaties zoekt en boekt is welkom. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Vervoer 
Vervoer wordt door ons georganiseerd. Heb je de voorkeur om eigen vervoer te gebruiken, vermeld dit dan bij je aanmelding.

Programma

09.15u   We ontvangen jullie bij het prachtig gelegen Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel, waar je onder het genot van een kop koffie van de groene omgeving kan genieten!

10.45u   Vertrek naar de eerste keuzelocatie. Bij inschrijving kan je de keuze doorgeven voor 1  van deze locaties (klik voor meer informatie): 
               * Theater & Congres Orpheus
               * Van der Valk Hotel Apeldoorn
               * Omnisport
               * City Lounge

12.00u   Vertrek bij de keuzelocatie, om vervolgens naar Charme Hotel Oranjeoord te gaan. Dit hotel ligt midden in de Kroondomeinen op een van de mooiste plekjes van Apeldoorn. Zij zullen een heerlijke lunch serveren.

13.15u   Vertrek naar de tweede keuzelocatie. Bij inschrijving kan je de keuze doorgeven voor 1 van deze locaties  (klik voor meer informatie):
               * Radio Kootwijk (vol)
               * Zwitsal & Stoom
               * Apenheul
               * Parc & Kasteel Spelderholt
               * Nationaal Park de Hoge Veluwe

15.00u 
 Vertrek bij de keuzelocatie, om vervolgens naar Bilderberg Hotel De Keizerskroon te gaan. Dit stijlvolle hotel ligt op steenworp afstand van Paleis het Loo en kent een Koninklijke geschiedenis. Hier zullen wij de dag afsluiten met een gezamenlijke borrel.

16.30u   Einde programma


Aanmelden  
Klik hier om je aan te melden voor de Inspiratietour. 

Overig
Heb je vragen over het programma? Heb je advies nodig met betrekking tot de keuzelocaties? Of wil je ons wat anders vragen? Neem gerust contact met ons op via info@apeldoorncongresstad.nl of telefonisch met Joyce van Rijkom op 06-8689 0520.