menu

Locatietour Apeldoorn

Op donderdag 29 oktober 2020 organiseert Apeldoorn Congresstad een verrassende en corona-proof locatietour! We laten jullie graag zien wat er (ook nu) allemaal mogelijk is in royaal, groen en veelzijdig Apeldoorn. Wij hebben een mooi programma voor jullie samengesteld!

Klik hier om gelijk naar de inschrijfpagina te gaan. 

Datum 
De locatietour zal plaatsvinden op donderdag 29 oktober van 09.15-16.30 uur.

Doelgroep 
Iedereen die actief locaties zoekt en boekt is welkom. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Vervoer
Om zo goed mogelijk rekening te houden met de 1,5 meter afstand, gaan wij ervan uit dat de deelnemers met eigen vervoer van locatie naar locatie gaan. Ben je niet in de gelegenheid om met eigen vervoer te komen? Dan kan je dit ons bij je aanmelding doorgeven, wij zorgen er dan voor dat er vervoer tussen de locaties wordt geregeld!

Programma

09.15u   We ontvangen jullie op de prachtige buitenlocatie van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel, waar je onder het genot van een kop koffie van de groene omgeving kan genieten!

10.45u   Vertrek naar de eerste keuzelocatie. Bij inschrijving kan je de keuze doorgeven voor 1  van deze locaties (klik voor meer informatie): 
               * Theater & Congres Orpheus
               * Van der Valk Hotel Apeldoorn
               * Omnisport
               * CODA
               * City Lounge
               * Julianatoren

12.00u   Vertrek bij de keuzelocatie, om vervolgens naar Charme Hotel Oranjeoord te gaan. Dit hotel ligt midden in de Kroondomeinen op een van de mooiste plekjes van Apeldoorn. Zij zullen een heerlijke lunch serveren.

13.15u   Vertrek naar de tweede keuzelocatie. Bij inschrijving kan je de keuze doorgeven voor 1 van deze locaties  (klik voor meer informatie):
               * Radio Kootwijk
               * Zwitsal & Stoom
               * Apenheul
               * Parc & Kasteel Spelderholt
               * Nationaal Park de Hoge Veluwe
               * Paleis Het Loo

15.00u   Vertrek bij de keuzelocatie, om vervolgens naar Bilderberg Hotel De Keizerskroon te gaan. Dit stijlvolle hotel ligt op steenworp afstand van Paleis het Loo en kent een Koninklijke geschiedenis. Hier zullen wij de dag afsluiten met een gezamenlijke borrel.

16.30u   Einde programma


Aanmelden  
Inschrijven voor de locatietour van Apeldoorn Congresstad kan hier.

Overig
Heb je vragen over het programma? Heb je advies nodig met betrekking tot de keuzelocaties? Of wil je ons wat anders vragen? Neem gerust contact met ons op via info@apeldoorncongresstad.nl of telefonisch met Joyce van Rijkom op 06-8689 0520.