menu

De Zwitsalhal

Apeldoorn 750 Uniek

De Zwitsalhal is geschikt voor vele soorten evenementen en is een unieke evenementenlocatie. Op het terrein rolden vroeger de eerste potjes babyzalf van de band. De oude fabriekshallen vormen nu het decor voor nieuw ondernemerschap. Deze nieuwe evenementenlocatie in Apeldoorn is geschikt voor congressen, feesten, diners en presentaties.

De locatie is opgedeeld in drie verschillende hallen die schaalbaar zijn voor elke groepsgrote: de entreehal, de foyer & de blackbox. Door de flexibele opstelling kan De Zwitsalhal groepen ontvangen tot 750 bezoekers. Tevens beschikt de locatie over een buitenterrein die bij uw evenement te betrekken is. Ook voor evenementen waarbij subruimtes nodig zijn is deze locatie geschikt.

De Zwitsalhal is goed te bereiken doordat het centraal gelegen ligt in het land en is perfect bereikbaar met het OV en via de A1. Daarnaast beschikt De Zwitsalhal over gratis parkeerplekken tot 450 auto's, werkt er een enthousiast team met ruime ervaring én is dit de plek voor een creatief en uniek event!

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.