menu

Zwitsal Apeldoorn

Apeldoorn 2000 Uniek

Zwitsal Apeldoorn is een unieke evenementenlocatie. Op het terrein rolden vroeger de eerste potjes babyzalf van de band. De oude fabriekshallen vormen nu het decor voor nieuw ondernemerschap. Zo geven een theaterschool, skatehal, kringloopcentrum en bierbrouwerij samen met andere bedrijven kleur aan het terrein. Sommige hallen blijven bewust leeg, net als het naastgelegen uitgestrekte park: zij zijn beschikbaar voor uw congres of evenement. 

Groots of kleinschalig. Binnen of buiten. Alles uitbesteed aan leveranciers die het Zwitsalterrein op hun duimpje kennen. Of met eigen leveranciers en materialen: op ons terrein kun je alle kanten op. En wel zo handig: er is volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zwitsal Apeldoorn is stads en robuust. Het vele groen op het terrein, het aangrenzende kanaal en het uitgestrekte park zorgen voor een vriendelijk tegenwicht. Een spannende combinatie van gebouwen en groen die volop mogelijkheden biedt aan congressen en evenementen. Zwitsal Apeldoorn is een nieuw stuk stad – op steenworp afstand van de binnenstad én op 50 minuten rijden van Amsterdam – waar altijd weer iets valt te beleven. Volop ruimte voor creativiteit op uniek industrieel erfgoed. Dat is Zwitsal Apeldoorn. Ontdek het zelf!

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.