menu

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Ugchelen 1000 personen Informeel, Modern

Aan de rand van de Veluwe vindt u het gastvrije en comfortabele Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, een ideale centrale locatie voor uw zakelijke en particuliere gelegenheden. Hier zijn luxe verblijf, businessmogelijkheden en natuur op een mooie manier met elkaar vervlochten. Het hotel beschikt over 157 moderne hotelkamers en suites. 20 multifunctionele vergaderruimtes en boardrooms bieden ruimte voor groepen van klein tot groot. 

In het congrescentrum bevindt zich het best bewaarde geheim van de Veluwe: auditorium ‘De Hoge Veluwe’. Deze schitterende zaal beschikt over 330 zitplaatsen, maar kan ook voor kleinere gezelschappen geschikt worden gemaakt. Vergaderarrangementen kunnen geheel naar wens worden samengesteld. Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel beschikt over private business tables om ongestoord te kunnen werken, een gezellige brasserie en een sfeervol restaurant. U kunt deelnemen aan de buffetten of á la carte lunchen of dineren. Het menu biedt gerechten die bereid zijn met producten uit eigen groentetuin of afkomstig zijn van lokale leveranciers. In het souterrain is de gezellige hotelbar. Voor ontspanning kunnen gasten gebruik maken van de saunafaciliteiten van The White Door wellness & beauty en voor de sportievelingen is er een goed geoutilleerde fitnessruimte. Ook in de buitenlucht heeft het hotel veel te bieden en is het eigen informatiepunt ’t Buitenhuisje, de plek voor inspiratie voor wandel-, fiets- of mountainbike routes en fietsverhuur. 

Achter het hotel, verscholen in het groen, bevindt zich restaurant Huisje James dat dagelijks voor diner geopend is. Op hetzelfde terrein ligt de Werkplaats en de Kapschuur. Twee fijne locaties om in intieme setting te vergaderen. Het ultieme buitenleven ervaart u tijdens een diner in een outdoortent op een mooie plekje op de Veluwe. Wilt u tijdens uw meeting even ontspannen, een inspirerende middagbreak organiseren, de benen strekken of een frisse neus halen? Er is een uitgebreid programma met verschillende outdoor-activiteiten. Ontdek de Veluwe te voet, per fiets of mountainbike of met de eigen, authentieke paardenkoetsen. Komt u per elektrische auto? Dan mag u deze parkeren bij een van de oplaadpalen bij de entree van het hotel. 

Laat uw gegevens achter. Dan neemt Bianca Cuperus contact met u op.