menu

Tim Koldenhof Events

Apeldoorn 1500 Uniek, Op maat
‘Tim Koldenhof Events’ is ontstaan uit passie voor organiseren. Tien jaar geleden zijn we gestart met ‘Tim Koldenhof Producties’: een theater-, zang- en dansschool. Met ruim 800 leden op zak is Tim Koldenhof Events gelanceerd.

Tim Koldenhof Events B.V. verzorgt allerlei soorten evenementen, zowel business to business als business to consumer. Uw congres of kick-off wordt daarbij vormgegeven als een creatieve, originele en onvergetelijke bedrijfsproductie. Zo organiseerde we recent een personeelsfeest voor 1.500 gasten in festivalstijl op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Vlak daarvoor organiseerde we een chique galadiner voor 450 gasten op de locatie van de opdrachtgever. Ook voor kleinere gezelschappen en andersoortige evenementen bedenken wij met dezelfde energie een gaaf concept op maat. Wat denkt u van vergaderen in een tipitent aan het Apeldoorns kanaal?

Van de uitnodigingen tot en met de sprekers/artiesten: wij nemen de gehele organisatie graag voor u uit handen. Ons bedrijf is te positioneren als: snel, verrassend anders en alles met topkwaliteit!

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.