menu

Congrescentrum Orpheus

Apeldoorn 2.250 personen Exclusief, Modern

Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Laat je inspireren door een smaakvolle catering, state of the art techniek en persoonlijke aandacht. Orpheus is hét congrescentrum centraal in midden Nederland en biedt eindeloos veel mogelijkheden. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Congrescentrum Orpheus maakt jouw event tot een onvergetelijke belevenis voor jou en je gasten!  

De ervaren eventprofessionals en eventmanagers van Orpheus zien geen enkel detail over het hoofd. De gespecialiseerde technici staan garant voor theaterlicht en -geluid van het hoogste niveau. De chef-kok serveert verantwoorde en smaakvolle catering uit hun eigen (!) keuken. Kortom: bij Orpheus kun je rekenen op een vlekkeloze organisatie.

De drie prachtige theaterzalen met aansluitende foyers bieden alle ruimte om een groot succes van je evenement te maken. Daarnaast beschikken zij over acht verschillende multifunctionele zalen. Bij elkaar bieden de zalen ruimte aan maar liefst 2.250 personen. Dat maakt van Congrescentrum Orpheus een niet te missen toplocatie!

Bij Congrescentrum Orpheus gaan ze verder dan alleen het ter beschikking stellen van de juiste ruimte. Ze doen er alles aan om te zorgen dat je event tot in de puntjes verzorgd is. Met een volledig pakket aanvullende diensten op het gebied van eventmanagement, marketing & communicatie, techniek en entertainment hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Met de centrale ligging in Nederland is Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn nooit ver weg. En ze zijn uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur in het mooie Apeldoorn, omgeven door de schitterende natuur van de Veluwe. Ook over parkeergelegenheid hoef je je bij Orpheus geen zorgen te maken.  

Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Of ben je simpelweg benieuwd naar wat Congrescentrum Orpheus voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.