menu

Stoom

Apeldoorn 150 Industrieel

STOOM is een van de weinig industriële evenementenlocaties in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsalterrein. Iets waar we trots op zijn. STOOM heeft zijn naam te danken aan het voormalige ketelhuis van de Zwitsalfabriek waarin de locatie gehuisvest is. Veel oude details zijn zoveel mogelijk in tact gelaten of in ere hersteld. De locatie biedt uiteenlopende mogelijkheden voor evenementen tot 150 personen zoals informele vergadersessies, zakelijke bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en congressen. STOOM is uniek, industrieel en van alle moderne faciliteiten voorzien in een historische omgeving.

Onze eventprofessionals denken ook graag organisatorisch mee, ten aanzien van logistiek, routing, invulling en cateringwensen. Samen komen we graag op STOOM!

Ruimte

Voor congressen heeft de locatie de beschikking over 2 zalen; een grote ruimte ‘STOOM’ met capaciteit tot 150 personen (in theateropstelling geschikt voor bijv. de plenaire sessies) en een ruimte ‘De Vlijt’ met capaciteit tot 80-100 personen (veelal gebruikt voor ontvangst, subsessies en naborrel). Een eventuele naastgelegen 3e ruimte voor subsessies behoort ook tot de mogelijkheden (capaciteit tot ca 70 personen). Wij werken hierbij nauw samen met onze buren en toch behoudt u gewoon 1 contactpersoon.

Feesten voor ca 225 personen zijn ook mogelijk, dan krijgen de 2 ruimtes ieder een eigen thema: bijvoorbeeld Disco in de ene ruimte en een Hollandse bruine kroeg in de andere ruimte. Zo is er voor iedereen wat wils.

Gratis parkeergelegenheid

De ligging is uitermate gunstig: dichtbij het centrum en zeer goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is de locatie met het Openbaar Vervoer goed bereikbaar. 

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.