menu

STOOM

Apeldoorn 150 Industrieel

STOOM is een van de weinig industriële locaties in Apeldoorn, gevestigd op het Zwitsalterrein.

STOOM heeft zijn naam te danken aan het voormalig Ketelhuis van de Zwitsalfabriek waarin de locatie gehuisvest zit. Waar vroeger de stoom uit de ketels kwam, komt men tegenwoordig graag bij deze locatie om wat STOOM af te blazen of juist samen om met elkaar op STOOM te komen.

Ruimte
STOOM biedt uiteenlopende mogelijkheden voor vergaderingen, trainingssessies, bijeenkomsten, borrels, congressen, livestreams of een (bedrijfs-)feest. Dit alles in een industriële, huiselijke warme en inspirerende setting gerund door een gedreven echtpaar.

STOOM beschikt over 3 ruimtes: Het Lab, De Werkplaats en de Boss-room. Zo kunnen zij bijeenkomsten en feesten t/m circa 150 personen organiseren, maar ook kleinere vergaderingen, trainingen, cursussen en break-outsessies. Daarnaast werkt STOOM samen met andere locaties op het Zwitsalterrein; zo kunnen ze nog meer ruimtes erbij betrekken en aanbieden. Dit alles op steenworp afstand van elkaar.

'Het Lab’ beschikt over een eigen bar; ideaal om de dag nog even met elkaar af te sluiten onder het genot van een drankje. Alle 3 de ruimtes zijn industrieel en van alle moderne faciliteiten voorzien.

Gratis parkeergelegenheid
STOOM is uniek en inspirerend in een evenzo mooie historische omgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid. Op steenworp afstand van de binnenstad en goed bereikbaar.

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.