menu

Parc Spelderholt

Beekbergen op aanvraag ruimte, Natuur, vuurkorf

Vuurkorfsessie bij Hotel/Kasteel Spelderholt

Kasteel Spelderholt is een inspirerende vergaderlocatie, centraal in het land gelegen, op een rustgevend landgoed midden in de Veluwse bossen. Het kasteel is de juiste plek voor uw vergadering, training of congres; en het landgoed biedt voldoende ruimte voor sportieve of ontspannen buitenactiviteiten. Wij stellen alles in het werk om gasten te ontzorgen en we weten dat de markt voor zakelijke bijeenkomsten toe is aan iets nieuws.

Bij ons is het mogelijk een vuurkorfsessie te houden om zo een enerverende vergadering af te sluiten met een afsluitende borrel rond een vuurkorf.

In de zomermaanden is het prachtig om een zakelijk evenement of bedrijfsfeest in de buitenlucht te vieren of onder de tent.

Onze sfeervolle stretchtent met uitzicht op het kasteel is een echte eyecatcher en maakt het mogelijk om uw feest/evenement te organiseren midden op de Veluwe.

De verlichte en verwarmde stretchtent is van zichzelf al zeer sfeervol, maar is natuurlijk in te richten naar wens, zodat het aansluit op uw evenement.

Gezellig met een glaasje wijn rond een knapperend vuur. Uiteraard is dit mogelijk in combinatie met een diner, buffet of barbecue.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op!