menu

Omnisport

Apeldoorn van 15 tot 11.000 Informeel, Modern, Sportief

Omnisport Apeldoorn combineert sport, business en entertainment in een moderne event locatie, die een sportieve én zakelijke uitstraling heeft.

De A-status voor elk evenement
De zoemende bandjes van de baanwielrenners. De roffelende spikes van de atleten. Het enthousiaste gejuich van het publiek voor weer een topprestatie. Het gebeurt allemaal in deze multifunctionele sportaccommodatie die door zijn A-status zelfs Europese en wereldkampioenschappen mag organiseren. Elke vezel van Omnisport ademt topsport. Passie, enthousiasme, grenzen verleggen - het zijn precies die unieke eigenschappen die elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau tillen.

Topprestaties in een toplocatie
Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Dat heeft alles te maken met het grote aantal mogelijkheden van Omnisport: op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek. De vaste tribune van de Wieler- en Atletiekhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat zelfs grote muziekevenementen in Omnisport goed terecht kunnen.
Kleinschaliger kan natuurlijk ook. Wat te denken van het combineren van een congres, vergadering of teammeeting met een fietsclinic? Dat zorgt voor een perfecte afwisseling. 

Omnisport is natuurlijk meer dan alleen een fraaie sportarena: er is een sfeervol sportcafé waar de inwendige mens ruimschoots aan zijn trekken komt en er zijn diverse kleinere sporthallen, ruimtes en lounges voor bijvoorbeeld vergaderingen of kleinschalige workshops. Omnisport Apeldoorn varieert van een zakenlunch voor 10 personen tot een sportgala/concert met 11.000 gasten. 

Omnisport is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (op loopafstand van NS-Station Apeldoorn de Maten en NS-Station Apeldoorn Osseveld), de auto en biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid! 

Multifunctioneel
Omdat Omnisport naast de sporthal ook over voldoende andere multifunctionele ruimtes beschikt, is de locatie zeer geschikt voor bijvoorbeeld een beurs in combinatie met een congres, workshops of lezingen. De indeling van het sportcafé, de sportzalen, de promenade en de overige ruimtes en lounges is flexibel.

Over Libéma
Omnisport Apeldoorn is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.