menu

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Hoenderloo 160 Uniek, Natuur

De Hoge Veluwe als locatie voor uw vergadering, uitje of event

Wie in de natuur is, voelt zich vrij, wordt geprikkeld en verwonderd. Geen betere plek voor een creatieve brainstormsessie of voor het komen tot nieuwe inzichten tijdens een vergadering.

Met 5.400 hectare grond, 1.800 gratis Witte Fietsen, diverse activiteiten en tochten, drie musea en de best beheerde biodiversiteit van Europa is Het Nationale Park De Hoge Veluwe bij uitstek geschikt voor een zakelijke bijeenkomst of team-uitje. Eenmaal door de poorten van het Park? Met vier compleet ingerichte zalen voor gezelschappen tot 160 gasten en een evenementenweide met ruimte voor maximaal 2.000 gasten, hoeft u het Park niet meer uit voor een compleet verzorgde dag.

Kiest u voor een ontvangst met presentatie, een smaakvolle lunch, een teambuildingactiviteit, een culinair diner of zelfs een compleet dagprogramma? Ons team staat graag voor u klaar en zorgt dat het aan niks ontbreekt zodat u zich kunt richten op de inhoud.

En… wist u dat door bij ons een reservering te maken u bijdraagt aan de instandhouding van Het Nationale Park De Hoge Veluwe en al het moois dat wij te bieden hebben? Laat u inspireren door de natuur en kies voor een vergader locatie in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Een creatieve brainstorm, een heisessie of een lezing over een interessant onderwerp? Natuurlijk op De Hoge Veluwe! Onze vergaderzalen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle faciliteiten om van elke bijeenkomst een succes te maken. Of u nu wenst te vergaderen in een theater-, U-, school-, of blokopstelling, wij denken graag mee om het dagprogramma samen te stellen. Gebruik van onze kwalitatieve audiovisuele middelen (draadloze microfoon, scherm en/of projector met HDMI-aansluiting) is inbegrepen.


Activiteiten of workshops

Geef uw vergadering net even dat beetje meer door een activiteit toe te voegen aan uw dagprogramma. Het aanbod is uiteenlopend en u hoeft er het Park niet voor uit. Wild spotten, een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, hoe klinkt dat? Laat het team van Het Nationale Park De Hoge Veluwe u adviseren en bespaar uzelf tijd en energie. Zo kunt u zich focussen op de inhoud van uw vergadering of presentatie.

Laat u inspireren door de natuur!