menu

Hotel De Echoput

Hoog Soeren tot 200 voor dag- events, 80 incl. overnachten Exclusief, 5-sterren, Gastronomisch, kleinschalig

Hotel Restaurant de Echoput is dé locatie voor uw exclusieve board meeting of feest in combinatie met een fantastisch diner en heerlijke overnachting. Het hotel ligt midden in de Koninklijke bossen van Paleis Het Loo en beschikt over 42 hotelkamers en suites, verschillende exclusieve vergaderruimtes en een gastronomisch restaurant, dat al jaren bekend staat om de natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties

Gastronomische totaalbeleving
De gastronomische totaalbeleving in harmonie met de omliggende natuur maakt de Echoput een inspirerende locatie voor uw meeting of evenement. Het hotel beschikt over 1 grote, veelzijdige vergaderruimte van 142 m2 met uitzicht op de wijnkelder en schuifdeuren naar buiten: het Vinotorium. Daarnaast zijn er 3 kleinere vergaderzalen: De Bibliotheek, Smaakkamer en de Salon, variërend van 35 tot 50 m2 en een kookstudio die zich ook uitstekend leent voor vergaderingen. Daarnaast is het gehele hotel-restaurant inclusief alle bijhorende faciliteiten ook exclusief af te huren.

De royale hotelkamers en suites zijn een verlengstuk van de bosrijke omgeving en kenmerken zich door de rust in het design. Vanuit uw kamer of suite ervaart u de omliggende bomen en vogels. U slaapt op heerlijke bedden en geniet van de badkamer met douche en ligbad. Het hotel beschikt tevens over een ontspanningsruimte met verwarmd binnenzwembad, een small sauna, fitnessruimte en een kook- en wijnschool.

Bij Restaurant de Echoput staat de gastronomische beleving in harmonie met de natuur al jaren centraal. Dit begon in de jaren '50 met de visie van opa Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom het huis te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Hoewel ‘lokaal’ nu een grote trend is, was deze manier van werken toen uniek. Zoon Peter Klosse specialiseerde zich daarna verder in smaak en het combineren van wijnen en gerechten. Iedere dag wordt er veel aandacht besteed aan de combinatie van wijnen en gerechten. Inmiddels is de derde generatie Klosse actief in het bedrijf en samen met de chef Kevin Schlaman halen ze nog altijd inspiratie uit de tradities. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk.” Daarbij is de Echoput ambitieus in duurzaamheid: "Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan onze omgeving. Voor mens, dier en natuur. We noemen iets pas afval nadat we geprobeerd hebben om alles uit het ingrediënt te halen. Van kop tot staart en van bloesem tot wortel.”

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.