menu

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Apeldoorn 300 personen Exclusief, Persoonlijk

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. Een ideale kleinschalige congreslocatie voor congressen tot 150 personen. Een vergaderlocatie met vergaderzalen in koninklijk decor, on-top Bilderberg service en gratis parkeergelegenheid tegenover het hotel. 

In de 94 hotelkamers en suites is het vorstelijk vertoeven. In het nabijgelegen Paleispark, de Kroondomeinen of in het zwembad op de bovenste etage van het hotel ontspant u voor of na uw bijeenkomst. Het team van de Keizerskroon helpt u bij het organiseren van uw event. Of het nu een congres is, een feestelijk diner of een kleine bijeenkomst. Wij adviseren u over de ruimte, de benodigde faciliteiten, maar denken ook graag met u mee over de culinaire invulling tijdens uw bijeenkomst. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die u terugvindt in onze concepten. Naast een lunch in Restaurant Kingstreet of in de zaal is het ook mogelijk om midden in de natuur te lunchen. Een frisse onderbreking door een koninklijk rondje te wandelen met uw collega’s en een lunchpakketje to go. Meer leuke onderbrekingen tijdens uw bijeenkomst zijn bijvoorbeeld mountainbiken in de kroondomeinen, een rondleiding op Paleis het Loo of een workshop bij Apenheul.

Uw congres afsluiten met een bijzonder diner? Bijvoorbeeld een etiquettediner of een belevingsdiner, of dineert u liever op een van onze externe locaties zoals het naastgelegen Paleis Het Loo of Kasteel Middachten. Voor de medewerkers van het hotel staan service en gastvrijheid hoog in het vaandel. Zorgeloze vorstelijke bijeenkomsten met persoonlijke service en aandacht.

Laat uw gegevens achter. Dan neemt Bianca Cuperus contact met u op.