menu

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Apeldoorn 250 personen Exclusief, Persoonlijk

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Tsaar Peter de Grote was een van de eerste gasten. Een ideale kleinschalige en persoonlijke congreslocatie voor congressen tot 250 personen met vergaderzalen in koninklijk decor, on-top Bilderberg service en gratis parkeergelegenheid tegenover het hotel. De Keizerskroon is makkelijk bereikbaar vanuit A1 en A50, de bus stopt voor de deur en binnen 5 auto minuten bent in het centrum van Apeldoorn. Een ideale ligging voor uw gasten.

Persoonlijke benadering
De Keizerskroon staat bekend om zijn persoonlijke benadering, in het meedenken bij de invulling van uw event en ontspanningsmogelijkheden en vervolgens richting uw gasten tijdens het congres zelf. Persoonlijk aandacht door Maitre B die de hele dag uw vaste aanspreekpunt is en er een sport van maakt om u en uw gasten altijd een stap voor te zijn. Kijk eens op meetingroomreview.nl hoe gasten dit ervaren.

In het nabijgelegen Paleispark, de Kroondomeinen of in het zwembad op de bovenste etage van het hotel ontspant u voor of na uw bijeenkomst. Meer leuke onderbrekingen tijdens uw bijeenkomst zijn bijvoorbeeld mountainbiken in de kroondomeinen, een rondleiding op Paleis Het Loo. 

Customer experience programma's
Uniek in De Keizerskroon: customer experience programma’s. Met de verschillende concepten die zij draaien, zoals Run je eigen hotel, experience tours, workshops door de directeur van het hotel over gastvrijheid geeft u uw bijeenkomst inspiratie op het gebied van klant en medewerker tevredenheid.

Uw congres afsluiten met een bijzonder diner? Bijvoorbeeld een etiquettediner of een belevingsdiner, of dineert u liever op een van onze externe locaties zoals het naastgelegen Paleis Het Loo of Kasteel Middachten. Zorgeloze vorstelijke bijeenkomsten met persoonlijke service en aandacht.

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.