menu

Apenheul

Apeldoorn 900 personen Informeel, Modern, Groen

Een zakelijk evenement in een natuurpark met honderden apen… Over een omgeving met impact gesproken! In de unieke context van Apenheul krijgt uw evenement een bijzondere betekenis. Graag ontwikkelen wij samen met uw organisatie een programma op maat.

Voor groepen van 10 tot wel 900 personen hebben we een aantal bijzondere en sfeervolle accommodaties. De locaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over moderne audiovisuele middelen en draadloze internetverbinding.

De St@art
De St@art is een schitterende, duurzame locatie met een auditorium voor 350 personen, diverse vergaderruimtes en een overdekt buitenterras. Een geweldige combinatie met een bezoek aan het dierenpark! De St@art is het hele jaar geopend voor groepen.

Kambizuri
Heel bijzonder is de locatie Kambizuri. Deze sfeervolle tenten met een capaciteit van 150 personen liggen midden in Apenheul en zijn voorzien van alle gemakken van deze tijd. De informele opzet en de indrukwekkende entourage staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

Workshops
Het gedrag dat we dagelijks vertonen is vaak minder rationeel dan u zou denken. Het kletsen bij de koffieautomaat, het imponeren van de baas, complimentjes uitdelen… het zijn voorbeelden van basale oergedragingen die we zien bij mensen, maar ook bij apen.

In samenwerking met het trainingsbureau Apemanagement biedt Apenheul diverse workshops en thema-ontdekkingen met een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog.

Net even anders, en daardoor misschien wel heel effectief. Want wie gedrag begrijpt, kan ook doeltreffend beïnvloeden en samenwerken.

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.