menu

Kerstborrel of een compleet kerstfeest? Bekijk alle mogelijkheden!


Wil jij jouw personeel trakteren op een unieke kerstervaring? Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is!

Congrescentrum Orpheus
Jouw collega’s of relaties verrassen met een unieke beleving tijdens de feestdagen in Congrescentrum Orpheus? Hun eventprofessionals verrassen je graag met creatieve concepten! 

Dompel je bijvoorbeeld onder in de Orpheus dinnershow: 'A Night Around… The Christmas Tree´ en geniet van muziek, entertainment en een verrukkelijk diner of borrel/feest als vanouds en proost met elkaar op het oude en alvast nieuwe jaar. 

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk ze hier!

De Zwitsalhal
De Zwitsalhal wordt in de decembermaand omgetoverd tot een winterfestival; speciaal voor de zakelijke markt. Een vernieuwd plug&play concept waarbij aan alles gedacht is om er een onvergetelijke jaarafsluiting van te maken. 

De volledige locatie wordt omgetoverd in kerstsferen. Denk aan warme verlichting, kerstballen en kerstbomen, vuurkorven bij de ingang, feestelijk gekleed personeel en kerstmuziek over de boxen. Als klap op de vuurpijl bieden ze zelfs mogelijkheden tot een kunstijsbaan! Helemaal zoals een kerstperiode eruit hoort te zien!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met De Zwitsalhal.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Sluit het jaar feestelijk af of vier het begin van het jaar met je medewerkers in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet midden in de groene schatkamer van Nederland op je eigen winterterras van warme glühwein, chocolademelk en ambachtelijke lekkernijen zoals erwtensoep, oliebollen en apple crumble.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt naast 'je eigen winterterras', ook nog andere kerstarrangementen aan. Lees het hier!

Hotel Oranjeoord
Sluit het jaar af of begin het nieuwe jaar met culinaire verwennerij op de fantastische buitenlocatie van Hotel Oranjeoord in het hart van de Veluwe.

Zij ontvangen je graag met een glaasje glühwein of warme chocolademelk en kunnen je bijeenkomst verder naar je eigen wensen samen stellen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hotel Oranjeoord.

Omnisport Apeldoorn
Omnisport Apeldoorn is uitermate geschikt voor het houden van een kerstborrel, kerstfeest en/of eindejaarsbijeenkomst voor grotere groepen. Je kunt het zakelijke met het aangename verenigen door bijvoorbeeld je congres af te sluiten met een kerstborrel, of het uitreiken van de kerstpakketten na een gezellig kerstdiner.

Omnisport denkt graag mee in het creëren van de juiste sfeer en omlijsting voor het kerstevent. Ga voor meer informatie over het organiseren van een event bij Omnisport naar de website.

Radio Kootwijk
Na de kerstdagen een mooie wandeling met je personeel maken? Op dinsdag 27 en woensdag 28 december verlichten talloze lichtjes het stille landschap van Radio Kootwijk.

Vanaf het voormalige zendstation Radio Kootwijk wordt een lichtjeswandeling van ongeveer 5 kilometer uitgezet door Staatsbosbeheer. 

Klik hier om meer te lezen over de lichtjeswandeling.

STOOM
In een gezellige industriële locatie je kerstborrel vieren? Dat kan bij STOOM op het Zwitsalterrein! 

Zij bieden o.a. een 2-uurs borrelarrangement voor €15,- per persoon inclusief één ronde bittergarnituur (minimaal 40 personen). Andere opties of tijdsduur zijn ook bespreekbaar door contact op te nemen met STOOM.

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Een intiem kerstdiner, sfeervolle borrel of een complete feestavond. Om je medewerkers te bedanken na een jaar hard werken ben je bij Hotel Apeldoorn aan het juiste adres. Zij denken graag met je mee om het samenzijn een passende invulling te geven. 

De gespecialiseerde evenementenmedewerkers van Hotel Apeldoorn ontlasten je graag in de organisatie van het evenement door de gehele voorbereiding over te nemen.

Kijk hier voor meer informatie!