menu

Inspiratie per locatie

SOS Events:

Zij bieden normaal gesproken een groot scala aan ‘live’ teamuitjes, maar hebben in deze periode ook een hoop mooie online initiatieven ontwikkeld, onder andere een digitale kerstborrel: https://www.bedrijfsfeest.nl/?...


Zwitsal:

Zij hebben veel ruimte op het terrein om op 1,5 veel te kunnen doen. De aflopen periode hebben zij onder andere bedrijfsuitjes kunnen organiseren in de buitenlucht, met festivalsfeer en pizzeria. 


STOOM:

Belangrijkste omslag voor hen in coronatijd is wel dat zij van hun voormalige kantoorruimte een extra vergaderruimte/leslokaal/ break out room hebben gemaakt. Zodat er meer trainingen en vergadersessies plaats kunnen vinden met meer ruimte.


Nationaal Park de Hoge Veluwe:

In Het Nationale Park De Hoge Veluwe hebben zij vooral de nadruk gelegd op de natuur in het Park en de verbinding van de ontvangstruimtes met het buiten zijn/voelen/ervaren daarvan. Met 5.400 hectare hebben zij de ruimte, de rust en de vrijheid, om op een veilige manier een vergadering, teamuitje, heisessie of Inspiratie-dag te organiseren op basis van de geldende richtlijnen. Zij hebben de bezoekers actief aangeraden om bijvoorbeeld buiten te vergaderen, in plaats van een lunch in het restaurant te gebruiken op pad te gaan met een picknicktasje en gebruik te maken van de mogelijkheid om te wandelen of om op een van de 1.800 Witte Fietsen (met of zonder begeleiding van de boswachter). Een tweede punt is dat zij ook de focus er op hebben gelegd dat bij iedere reservering in het Park, een stichting met ANBI-status, geholpen wordt om alles te blijven beheren en onderhouden voor de toekomst. Als laatste wat zij hebben aangeboden bij bedrijven is om iets leuks cadeau te doen aan medewerkers en relaties om te onthaasten en frisse energie op te doen. Dus men kocht een aantal pakketjes in de vorm van een dag-arrangement voor 2 personen waarmee ze toegang tot het Park cadeau kregen, gebruik van een Witte Fiets, Plattegrond en eventueel aangevuld met een stuk boszeep of picknickpakket. 


Cantharel en Spelderholt en Oranjeoord:

Zij hebben met stretchtenten mooie buitenlocaties gecreëerd, die ook straks in het voorjaar weer ingezet zullen worden. Zo kan er in het groen en in de frisse lucht toch bij elkaar gekomen worden. 


Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel:

• Van boardrooms flex plekken gemaakt: https://www.vandervalkapeldoor...

• Hybride vergaderen met een eigen online platvorm: www.valkonline.com (er komt nog een doorlink naar pagina Cantharel)

• Een winterterras bij het restaurant: https://www.vandervalkapeldoorn.nl/eten-drinken/le-restaurant/winterterras. Ook voor zakelijke groepen door de weeks op aanvraag beschikbaar. (wel warm aankleden). 


Orpheus:

Zij zetten de multifunctionele zalen nu nog creatiever in, om ook met kleine groepen een sfeervolle setting te creëren. Maar ook grote groepen kunnen er met voldoende afstand goed terecht.

Ook zijn zij volledig uitgerust voor hybride evenementen, de manier om ook in deze tijd je doelgroep te bereiken!


Omnisport:

Beschikt over hele grote ruimtes, waardoor zij ook op 1,5 meter flinke groepen kunnen faciliteren.