menu

Commerciële binnendienst medewerker (20 uur)

Apeldoorn Congresstad is dé congresstad van Nederland! Nergens anders vind je zoveel verrassende locaties bij elkaar. Een congres tussen de apen, in een wielerbaan, paleistuin, pretpark, theater of museum? Met één belletje of mailtje is een congres of event zo geregeld in Apeldoorn. Apeldoorn Congresstad is een initiatief van meer dan 18 congres – en eventlocaties is Apeldoorn. Zij denken graag mee, adviseren en verzorgen het hele offerte traject voor de klant.

Ben jij commercieel ingesteld en ben je graag het centrale aanspreekpunt voor alle congresaanvragen? Dan is dit dé functie voor jou!

Functieomschrijving Commerciële Binnendienst medewerker
In de rol als commerciële binnendienst medewerker houd jij je met name bezig met aanvragen converteren naar definitieve boekingen bij de leden van Apeldoorn Congresstad. Je belt actief naar klanten en leden, je vraagt offertes op, adviseert de klant met concrete voorstellen, verzorgt rondleidingen en volgt op tot dat de klant een locatie gekozen heeft, dan pas laat je los. Verder houd je je bezig met actief zoeken naar leads voor nieuwe aanvragen met als doel een afspraak te scoren voor de accountmanager of een concrete aanvraag binnen te halen. Heel in het kort betekent dit dat je:

  • Werkt binnen een klein team met een concreet actieplan hoe je samen de markt bewerkt 
  • Periodieke rapportages maakt van alle activiteiten ter verantwoording van de resultaten 
  • Het offerte traject van congresaanvragen beheert 
  • Leads telefonische opvolgt en afspraken in plant voor de accountmanager 
  • De accountgroepen betreffen vooral zakelijke accounts met een vraag naar congres- en hotelaccommodatie (zalen en/of overnachtingen) 
  • Werkt vanuit de binnendienst

Sollicitatie 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Cuperus. Ben je ervan overtuigd dat je de drive hebt om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar support@apeldoorncongresstad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.