menu

Gemeente Apeldoorn

Apeldoorn 100 museum, centrum

Wat was het doel van de bijeenkomst?

De S1 wijkverpleegkundigen organiseerde in samenwerking met gemeente Apeldoorn en Proscoop de netwerkbijeenkomst ‘Ondervoeding bij kwetsbare ouderen’. Doel van deze bijeenkomst was het stimuleren van de samenwerking tussen het medisch- en sociaal domein. Er waren ruim 100 professionals aanwezig; fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, huisartsen en praktijkondersteuners, ouderenadviseurs, diëtisten, Wmo-consulenten en vele anderen.


Waarom hebben jullie gekozen voor Apeldoorn?

De gasten komen vooral uit de regio Apeldoorn, waardoor het logisch was dat we in de buurt bleven. Daarnaast is het auditorium van CODA een prettige ruimte voor een plenaire bijeenkomst en  heeft CODA voor zo’n groot gezelschap voldoende ruimtes beschikbaar voor het houden van een aantal thematische workshops.

De bijeenkomst startte aan het eind van de middag en duurde tot 20.30 uur. Voordeel hiervan was dat er geen andere bezoekers meer in het museum waren. De locatie was dus exclusief beschikbaar.


Wat maakte de samenwerking zo speciaal?

Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering was de samenwerking met CODA bijzonder prettig. Er werd goed meegedacht om van deze bijeenkomst een succes te maken. Het aanwezige personeel –receptie, catering en technische dienst– was goed geïnstrueerd en was erg vriendelijk en behulpzaam.

Het verliep allemaal op rolletjes! Voor de organisatoren zijn dit dan ook voldoende redenen CODA voor de toekomst in gedachten te houden als locatie voor volgende bijeenkomsten.

Laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op.