menu

Joost Hoebink; Ambassadeur van Apeldoorn Congresstad

Wist je dat er in Nederland maar één stad is met zowel een dierentuin, als een pretpark als een paleis binnen haar grenzen?

Trotse Apeldoorner Joost Hoebink is ambassadeur van Apeldoorn Congresstad. Na een carrière als journalist en verslaggever bij NPO Radio 1 is hij sinds vijftien jaar fulltime dagvoorzitter, gespreksleider en presentator. Inmiddels heeft hij meer dan 1.500 events mogen leiden. Van kleine ronde tafelsessies tot grote meerdaagse internationale summits. In 2016, 2017, 2018 en 2019 was hij Nederlands meest geboekte dagvoorzitter. 

Je kent Apeldoorn ongetwijfeld van de Apenheul. Of misschien bracht je als kind een bezoek aan de Julianatoren. Of bezocht je Nationaal Museum Paleis het Loo. Alle drie op zichzelf al toplocaties en er is nog zoveel meer. Zeker als je combineert en een uniek programma samenstelt op basis van jouw behoeften. 

Want in Apeldoorn hebben we met Omnisport ook een uniek topsportcentrum waar je tussen de sporters een geweldig event kan bouwen. Of wat dacht je van Orpheus als Nederlands beste theater met state of the art faciliteiten? En dan zijn er ook nog al die fijne hotels en buitenlocaties zoals het legendarische Radio Kootwijk. 

Apeldoorn is een heerlijke woonplaats voor haar 165.000 gelukkige inwoners maar heeft ook aan bezoekers veel te bieden. Met die zakelijke bezoeker in gedachte is Apeldoorn Congresstad er om congres- en eventorganisatoren te helpen en te inspireren.  Hier doen we het samen. Daarin zit de kracht van Apeldoorn. Nuchter en gedreven. Zakelijk en gastvrij. Met Apeldoorn Congresstad als verbinder en centraal aanspreekpunt openen al die mooie locaties graag hun deuren voor jouw gasten. 

Wij in Apeldoorn weten het al jaren: nergens vind je zoveel verrassende locaties. Uitstekend bereikbaar en er toch even helemaal uit.
 

Kortom: denk bij de start van dit nieuwe congresjaar aan Apeldoorn. We zullen je verwachtingen overtreffen. Wees welkom!


Joost heeft een boek geschreven over het plannen van een event. 

Staande Ovaties, vijf ingrediënten voor een sprankelend event.
Kijk hier voor meer informatie: www.staandeovaties.nl

www.joosthoebink.nl