menu

Uitnodiging Expeditie Apeldoorn 29 oktober

Ben jij Meetingplanner? Dan nodigen wij jou uit voor hét event waardoor jij de congresmogelijkheden van Apeldoorn leert kennen! Tijdens een challenge, die al je zintuigen prikkelt, ontdek je samen met jouw team de verschillende locaties die Apeldoorn als congresstad te bieden heeft.

Ervaar deze unieke locaties, los samen puzzels op, doe inspiratie op voor je eigen te organiseren events en rijd met jouw team in een oldtimer mini als eerst over de finish. Een speeddate sessie later op de dag geeft je de kans om de verschillende locaties nog beter te leren kennen. En natuurlijk is er ook volop ruimte om te netwerken met je vakgenoten.

Programma

Zo gaat het programma er ongeveer uitzien:

Business Brunch 
Je wordt bij Theater & Congres Orpheus van harte welkom geheten tijden een gemoedelijke brunch met volop netwerk gelegenheid.

De grote Expeditie Apeldoorn challenge
In een teamverband los je puzzels op en ontdek je de parels van Apeldoorn. Je gaat met jouw team per Classic Mini Cooper van SOS Events langs diverse locaties en maakt zo op een speelse en snelle manier kennis met de locaties.

Lunch
Even op adem komen bij Radio Kootwijk tijdens de grote challenge. Je gaat genieten van een heerlijke lunch en je krijgt weer de mogelijkheid om te netwerken.

Speeddate
Maak bij Zwitsal Apeldoorn kennis met alle locaties van Apeldoorn Congresstad door middel van speeddate sessies.

Borrel en prijsuitrijking
De dag wordt afgesloten met een lekkere borrel in de oude bankkluizen van de City Lounge, waarbij ook de prijswinnaars van de challenge bekend gemaakt worden. Zij nemen een leuke prijs in ontvangst. Stel tevens je persoonlijke goodiebag samen van een goodiebuffet.

In stijl terug naar je auto
We brengen je met een huifkar terug naar het startpunt (Theater & Congres Orpheus) waar je met je auto of openbaar vervoer terug naar huis kunt reizen.

Wil jij graag op avontuurlijke wijze Apeldoorn congresstad ontdekken? Meld je hier aan en tot ziens op 29 oktober!