menu

Masterclass The Future is Now

Op 8 februari 2018 organiseert Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad de exclusieve masterclass ‘The Future is Now’. De masterclass vindt plaats in Omnisport Apeldoorn. Wij nodigen jou daar van harte voor uit! 

Tijdens de masterclass leer je wat de trends zijn in meetings- en events en hoe je op een duurzame manier evenementen organiseert. Na het volgen van deze masterclass ben jij helemaal klaar om het evenement van nu te organiseren.


Programma
De masterclass begint om 12:00 uur met een lunch en eindigt om 17.00 uur met een netwerkborrel. Dagvoorzitter en trendwatcher Chris van Vleuten begeleidt je door een gevarieerd kennisprogramma. Judith Huisman van Meetingselect neemt je op een interactieve manier mee in de trends in meetings en events. Na een korte pauze  voorziet Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, je van praktische tips en tricks op het gebied van duurzaamheid. Deze helpen jou en andere meeting- & eventplanners tijdens een 'pressure cooker' sessie in teams een future proof event te organiseren. Na een inspirerende middag sluiten we af met een netwerkborrel. 

Convention Bureau Gelderland neemt het grootste deel van de kosten voor deze bijeenkomst voor haar rekening. Wij vragen je om een bescheiden bijdrage van € 50,- voor je deelname.


Aanmelden
Onze masterclasses zijn populair en de ruimte is beperkt, dus wil je zeker zijn van een plekje schrijf je dan direct in. 

Meld je snel aan.