menu

Inspiratie voor 5 toffe eventlocaties in Apeldoorn

Maak van jouw evenement een echte belevenis! Creëer een unieke sfeer door je bezoekers uit hun comfortzone te trekken en een totaalbeleving te creëren op een toffe locatie. Wil je echt het verschil maken? Verras jouw gasten met een evenement op een unieke locatie in Apeldoorn! Altijd al eens willen vergaderen tussen de apen, een event willen organiseren in een pretpark, of op een boerderij? Wij delen een aantal tips voor toffe eventlocaties in Apeldoorn!

1. Apenheul
Apenheul is meer dan een leuk dagje uit! In de unieke context van Apenheul krijgt jouw evenement een bijzondere betekenis. Aan de rand van het park vind je De St@art. Dit is een schitterende, duurzame locatie met een auditorium voor 300 personen, diverse vergaderruimtes en een overdekt buitenterras. Wil je je evenement in Apenheul nóg wat extra’s geven? Woon dan een exclusieve gorillavoedering bij of vergader bij de oerang oetans. 

2. Radio Kootwijk
Zoek de natuur op en organiseer jouw evenement in het voormalige zendstation bij Radio Kootwijk! Een prachtige, unieke locatie met een totaal eigen karakter. Diep verscholen, op de Veluwe bij Apeldoorn, in één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland. Radio Kootwijk biedt uiteenlopende mogelijkheden voor evenementen van 10 tot 1500 personen, zowel binnen als buiten. Vriendelijk en tegelijk mysterieus. Puur, rustig en duurzaam. Maar ook verrassend, open en inspirerend.

3. Wenum Hoeve
Geniet van de rust en inspiratie van het platteland bij Wenum Hoeve. Hier kun je vergaderen op een Zorgboerderij, met uitzicht op de koeienstal. Wil je tussen de sessies door even frisse lucht halen? Rondom de boerderij lopen verschillende wandelroutes die een perfecte break vormen. 

4. Kinderpretpark Julianatoren
Zin om er met je afdeling of hele organisatie eens een dagje op uit te gaan? Neem de kinderen mee en kom naar Kinderpretpark Julianatoren! Hier vind je meer dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows van Jul en Julia. Het pretpark biedt zelfs de mogelijkheid om het pretpark exclusief voor jouw bedrijf open te stellen. 

5. Bilderberg Hotel De Keizerskroon
Vergader in koninklijk decor bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Dit hotel ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Het team denkt graag met je mee over de organisatie van je evenement en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wat denk je van een frisse onderbreking met een koninklijke rondje wandelen of mountainbiken in de kroondomeinen? 

Wij voorzien u graag van een veelzijdige aanbod van zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Apeldoorn en geven kosteloos en persoonlijk advies bij de organisatie van jouw evenement. Organiseer je een congres, zakelijke bijeenkomst of zakelijk evenement? Neem dan contact met ons op: bianca@apeldoorncongresstad.nl of 06-1338 5568.

Laat uw gegevens achter. Dan neemt Joyce van Rijkom contact met u op.