menu

Covid-maatregelen

Er kan gelukkig een heleboel WEL qua events, bijeenkomsten en congressen. 

En gelukkig denken wij graag in mogelijkheden! Marjolein en Joyce weten wat er wel (veilig) kan en denken graag met je mee. Blijf vooral gezond en gezellig

Op al onze locaties is het volgende van toepassing:

Door de actuele corona-maatregeen vragen wij een bewijs van vaccinatie of van een negatieve coronatest uitslag via de CoronaCheck -app. 

Heeft u de CoronaCheck app op de telefoon met daarin het vaccinatiebewijs dat u volledig gevaccineerd bent/of een herstelbewijs als u de afgelopen 180 dagen positief getest bent op corona? Laat deze dan zien bij binnenkomst inclusief identiteitsbewijs. 

Heeft u geen vaccinatiebewijs? Dan kunt u middels een testbewijs dat niet ouder is dan 24 uur deze uploaden in de corona check app die u kunt laten zien bij binnenkomst inclusief identiteitsbewijs. Een afspraak voor een toegangstest bij u in de buurt, maakt u via www.testenvoortoegang.nl


Onze locaties zijn altijd onderhevig aan de op dat moment geldende maatregelen vanuit de overheid en de lokale veiligheidsregio. Neem bij vragen over wat er wel of niet mogelijk is altijd gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!