menu

Accountmanager (20 uur)

Apeldoorn Congresstad is een initiatief van meer dan 18 congres – en eventlocaties in Apeldoorn. Met één belletje of mailtje is een congres of event zo geregeld in Apeldoorn. Beleving staat in Apeldoorn voorop! Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van kennis delen en actief met elkaar bezig zijn zorgt voor meer inspiratie en verbinding.  

Ben jij commercieel ingesteld en maak jij gemakkelijk verbinding? Wil jij een leuke parttime baan combineren met een gezin? Dan is dit dé functie voor jou!

Functieomschrijving Accountmanager
Het spreekt voor zich dat we van de accountmanager de kennis, ervaring en competenties verwachten die nodig zijn om op de juiste manier nieuwe klanten, congresaanvragen, dus omzet, binnen te halen. Je gaat op pad naar klanten, bezoekt beurzen en landelijke netwerk events met als doel Apeldoorn Congresstad op de kaart te zetten en leads te generen voor congressen en evenementen.

Verder houd je je bezig met social selling, je gaat actief op zoek naar leads en zorgt ervoor dat klanten naar Apeldoorn komen voor site inspecties.  Focus van de accountmanager ligt op “live contact” in Apeldoorn, bij het netwerken en bij de klant.

Heel in het kort betekent dit dat je:

  • Werkt binnen een concreet verkoopplan met periodieke rapportages ter verantwoording van de resultaten
  • Nieuwe klanten benadert, beheert, adviseert en business mogelijkheden benut. De accountgroepen betreffen vooral zakelijke accounts met een vraag naar congres- en hotelaccommodatie (zalen en/of overnachtingen)
  • Werkt vanuit de buitendienst

Sollicitatie 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bianca Cuperus. Ben je ervan overtuigd dat je de drive hebt om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur dan een motivatiebrief met cv naar support@apeldoorncongresstad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.